سازمان ملل:

سوریه، سودان جنوبی و آفریقای مرکزی خطرناک ترین مناطق برای کودکان است

سازمان ملل ضمن هشدار نسبت به وخامت اوضاع عراق و ادامه استفاده از کودکان در جنگ اعلام کرد: سوریه، سودان جنوبی، آفریقای مرکزی، از خطرناک ترین مناطق برای کودکان به شمار می روند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، در گزارش های سازمان ملل وضعیت رو به رشد جذب کودک سربازان در درگیری های مسلحانه نگران کننده اعلام شد و 59 طرف که در میان آن ها هشت دولت و 51 ارگان غیردولتی وجود دارند، با اقداماتی همچون استفاده از کودکان به عنوان سرباز در جنگ ها، کشتار و سوء استفاده جنسی از کودکان کم سن، دست به جنایات خطرناکی علیه آنان می زنند.

لیلی زروقی، نماینده ویژه سازمان ملل در خصوص اوضاع کودکان و درگیری های مسلحانه با اشاره به پیشروی گروه تروریستی داعش در عراق اظهار کرد: اوضاع عراق بی نهایت خطرناک شده است.

زروقی با هشدار نسبت به اینکه عراق بر "لبه پرتگاه" قرار دارد، گفت: این کشور از سال 2008 تا 2013 میلادی خسارت های بشری زیادی به خود دیده است تا جایی که در جریان جنگ ها 248 کودک به قتل رسیدند که بیشتر آنان به دست داعش کشته شدند.

وی همچنین با اشاره به اقدام گروه تندرو بوکوحرام که بیش از 220 دانش آموز نیجریه ای را ربوده اند، افزود: اقدامات این گروه نقض آشکار حقوق بشر کودکان است. سوریه همچنان برای کودکان مکان بسیار خطرناکی است تا جایی که خشونت ها در این کشور به سطح بی سابقه ای رسیده است.

وی در پایان نسبت به گسترش جنگ های نژادی در سودان جنوبی و همچنین ادامه استفاده از کودکان به عنوان سرباز در آفریقای مرکزی هشدار داد.

در گزارش سازمان ملل که روز سه شنبه منتشر شد، همچنین آمده است: سازمان ملل بیش از 4000 مورد جذب کودک سربازان را ثبت کرده که از این افراد در درگیری های سال 2013 استفاده شده است. همچنین تخمین زده می شود که هزاران تن دیگر در سراسر جهان به ارتش ها و گروه های شورشی پیوسته باشند.