انعقاد تفاهم نامه بین معاونت پیشگیری از وقوع جرم و دانشگاه آزاد

تفاهم نامه همکاری بین معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و دانشگاه آزاد اسلامی امضاء شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا صدر حسینی معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اظهار کرد: پیشگیری امری علمی است و به لحاظ علمی مساله پیشگیری از وقوع جرم باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: پیشگیری از وقوع جرم همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری است و این فرصتی برای قوه قضاییه و دانشگاه آزاد محسوب می شود تا با هم همکاری های لازم را در این راستا داشته باشند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم کار علمی در پیشگیری از وقوع جرم دنبال شود حضور دانشگاه آزاد حتما حضور تاثیرگذاری خواهد بود؛ زیرا دانشگاه آزاد دارای هزاران نیروی علمی است و این افراد ظرفیت عظیمی برای عملیات پیشگیری از وقوع جرم در کشور هستند.

وی افزود: اگر بخواهیم کار گسترده مردمی در کشور در بعد پیشگیری از وقوع جرم انجام شود ظرفیت عظیم دانشگاه آزاد می تواند کاملا موثر باشد.

صدرحسینی اظهار کرد: دانشگاه آزاد طبعا مثل دیگر بخش های کشور باید یکی از مخاطبین پیشگیری از وقوع جرم باشد و ما باید یک عرصه سالم را فراهم کنیم تا بتوانیم گام بزرگی در عرصه پیشگیری از وقوع جرم برداریم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تصریح کرد: باید برای دانشجویان در یک محیط علمی، خوابگاهی یک عرصه سالم اجتماعی را فراهم کنیم.