رییس دادگستری استان کرمان:

بسیاری از پرونده ها به دلیل جهل افراد شکل می گیرد

رییس کل دادگستری کرمان گفت: بسیاری از پرونده های دادگستری ناشی از جهل و حماقت افراد است؛ زیرا برخی افراد اهل مسالمت و مدارا نیستند و رعایت حال دیگران را نمی کنند که موجب درگیری و منازعات و در نهایت ورود پرونده ها به محاکم قضایی می شود.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، حجت الاسلام والمسلمین علی توکلی در نشست اعضای شورای قضایی استان با سردفتران و دفتریاران استان کرمان، اظهار کرد: قوانین دست نوشته بشر و قوانین برگرفته از شرع و احکام دینی، دو نوع از قوانین هستند که از نوع دوم به عنوان قوانین نامریی یاد می کنم.

وی ادامه داد: قوانین ساخته دست بشر قابل تغییر است، اما قوانین نانوشته قابل تغییر نیست و تا زمانی که دنیا وجود دارد، این قانون که ناشی از فطرت پاک انسان هاست همه جا جاری و ساری خواهد بود.

وی گفت: اگر خود را در قوانین ساخته دست بشر محدود کنیم به دلیل خشکی و بی روح بودن آنها، پریشان می شویم و باید با رعایت قوانین دینی، زندگی سالم اجتماعی و فردی را برای خود و جامعه محقق کنیم.

توکلی با اشاره به ماه رمضان، این ماه را متمایز از دیگر ماه های سال دانست و گفت: صله رحم، انصاف، رفتار مسالت آمیز و روابط خوب با دیگران و توجه به خمس و زکات از جمله مواردی است که همواره باید مورد توجه باشد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از پرونده های دادگستری ناشی از جهل و حماقت افراد است؛ زیرا افراد اهل مسالمت و مدارا نیستند و رعایت حال دیگران را نمی کنند که موجب درگیری و منازعات و در نهایت ورود پرونده ها به محاکم قضایی می شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: اگر زندگی ما با اخلاق شکل بگیرد و این قانون نانوشته بین ما حاکم باشد، آرامش و آسایش را خواهیم داشت و اختلافات، تنش ها و اصطکاک ها کاهش می یابد.

وی بیان کرد: انسان ها اصالتا دنبال امنیت هستند و اگر مجموعه رفتارهای صحیح و مورد تاکید دین مبین اسلام را مورد توجه قرار دهیم، ماه رمضان ماهی برای ایجاد امنیت روانی برای افراد است و شب های قدر، سحرگاهان و افطارها روح ما را تلطیف می کند و موجب آرامش می شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان با بیان این که قانون برای ایجاد امنیت است، گفت: قانون گریزی از ویژگی های افرادی است که خود را تافته جدا بافته از دیگران و جامعه می دانند.