تاکید یک مقام قضایی بر تناسب جرم و مجازات

رییس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه کاهش جمعیت کیفری از سیاست های قوه قضاییه است، اظهار کرد: نسبت به افرادی که در زندان هستند و مستحق ارفاقند باید اهتمام لازم را داشت و مددکارانه به کمکشان شتافت.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خلیج فارس، حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری در بازدید از زندان مرکزی بندرعباس، مشکلات زندان را مورد ارزیابی قرار داد و نسبت به کاهش جمعیت کیفری تاکید کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان بیان کرد: نسبت به تعیین مجازات زندان باید دقت بیشتری شود و مجازات، متناسب با جرم ارتکابی باشد.

اکبری تصریح کرد: از همان ابتدا و در صدور آرا باید جمعیت کیفری کنترل و مواردی که نیاز به زندانی شدن افراد نیست از ورود آنان به زندان جلوگیری شود.

وی ادامه داد: با زندانی شدن افراد، کانون خانواده از هم پاشیده می شود، نیروی مولد جامعه به هدر می رود، آسیب های فراوانی آنان را تهدید می کند و بار سنگین مالی زیادی بر دوش دولت گذاشته می شود.

اکبری عنوان کرد: ضمن صدور هوشمندانه آرا، باید با بهره گیری از تسهیلات نوین حقوقی و قضایی به کمک این خانواده ها شتافت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در ادامه بر برخورد جدی با جرائم خاص تاکید کرد و گفت: در برخورد با جرائمی که باعث از بین رفتن هنجارها و سلامت اجتماعی می شود نیز نباید با اغماض رفتار کرد و اعمال مجازات حبس برای چنین افرادی لازم و ازادی آنان خیانت به جامعه است.

23062049