تاریخ انتشار : 4 بهمن 1396 9:46

رده بندي کنگره

عنوان - پديدآور - وضعيت نشر

KJE ۶۰۴۴ /پ۴س۹ ۱۳۹۴

سياست مهاجرت و پناهندگي اتحاديه اروپا و مسئله حقوق بشر/ جمشيد پرويزي.- تهران: وزارت امور خارجه، اداره نشر، ۱۳۹۴.

HC ۴۷۵ /ک۹الف۷

الزامات تحقق اقتصاد مقاومتي و نقشه راه قوه قضاييه/ نوروز کهزادي، محمدعلي دهقان دهنوي.- تهران: دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، انتشارات، ۱۳۹۳.

KMH ۳۷۹۹ /ه۸

مجموعه مقالات و سخنراني هاي همايش ملي "شناسايي قوانين و مقررات زمينه ساز و تسهيل کننده جرايم و اختلافات حقوقي"/ تهيه و تنظيم مصطفي کيوانفر؛ ناظر علمي علي محمد فلاح زاده؛ ويراستار علمي سيدطه موسوي ميرکلائي.- تهران: دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، انتشارات، ۱۳۹۶.

BP ۱۹۵ /۶ س۸ت۷

تعزيرات در نظام قضايي اسلام/ محمد سليمي.- تهران: دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، انتشارات، ۱۳۹۶.

KMH ۳۰۴۶ /آ۷ح۷

حقوق آب در فلات ايران در بستر تحولات اقتصادي و اجتماعي/ مهدي آگاه، مريم حسني سعدي.- کرمان: اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي کرمان، انديشکده تدبير آب ايران، ۱۳۹۳.